Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, elan bir küme güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devran izleme fail bir firmayız.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın saksılangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içre hikâye yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kısaltarak bir sürede platformın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla örgüların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle strüktürlardan çıkış imkânsız olur. En yararlı almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi ya da tamamen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları bünyelmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları Yangın Merdiveni Kapısı ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil gidişat simultane bapnın olanaklı olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak için kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en büyük yararı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast bekndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page